Allround Klusbedrijf Vincent Mandemaker Arnhem

U kunt bij ons terecht voor renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. Of het nu gaat om een keuken, badkamer en/of een complete verbouwing, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons ook inschakelen voor het verkoopklaar maken van uw huis, leegruimen van uw appartement of huis en ons een dag inhuren voor kleiner kluswerk. Wij werken zowel tegen uurtarief als een totaal bedrag inclusief of exclusief materiaal. Beiden is mogelijk.

Overkapping plaatsen

Voor deze klant is een simpele overkapping in de tuin gebouwd voor het plaatsen van de fietsen.

Schilderwerk

Op deze pagina vindt u een voorbeelden van schilderwerk binnen. Ook buitenwerk is mogelijk.

Verbouwing badkamer

Volledige verbouwing van een badkamer incl. tegelwerk muren en vloer, verlichting, stucwerk, plaatsen sanitair en bad en verbreden doucheruimte.

Herinrichten tuin

In tuin 1 is de grote vijver dichtgegooid en vervangen door een houten terras met zithoek. Er zijn borders aangebracht voor een goede afscheiding van het terras met de bestaande beplanting. De magnoliaboom is verplaatst en opgenomen in het houten terras. Voor het terras aan de straatkant is een natuurlijke afscheiding geplaatst d.m.v.laurierstruiken.

In tuin 2 zijn nieuwe borders aangebracht en achterin de tuin is een terras aangelegd. Beplanting is zoveel mogelijk herbruikt.

Valdempende ondergrond speeltoestel

Onder de schommel is een vloer van rubberen grastegels aangebracht. Hierdoor wordt de veiligheid bij het schommelen verhoogd. Voor de afwerking is er gras ingezaad, zodat de rubber tegels uiteindelijk niet meer zichtbaar zijn en één geheel met de tuin vormen. Deze ondergrond is geschikt voor elk type speeltoestel.

Creëren doorgang

Uitgevoerde werkzaamheden voor het creëren van een doorgang naar een aangrenzende ruimte. Doorbreken muur, afwerken doorgang, plaatsen deur incl. afwerken deur. Glas en lood werk in opdracht laten uitvoeren en zelf geplaatst. Ornamenten in doorgang terug geplaatst.

Interieur verfraaiing

Op deze pagina vindt u voorbeelden van interieuraanpassingen zoals fotobehang, lampen en sierplanken ophangen.

Contact

Vincent Mandemaker - Allround klussenbedrijf

Pollendal 1

6816 RE Arnhem

Telefoonnummer: 06 - 42118632

E-mail:info@klusbedrijfvincentmandemaker.nl

Klussen

  • Isolatieglas plaatsen (dubbelglas)
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Tegelwerk
  • Schilderwerk
  • Interieur verfraaing
  • Tuinaanleg
  • Sloopwerk
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Leegruimen huis/appartement